Saturday, November 14, 2009

Kristal dan Mutiara

Emm nengok kalender..owh! ade seminggu lebih je lagi sebelum me n my mom nk fly ke kl..iye taun ni me n mak raye aji kat umah abg me kat sungai buloh..wohohoh! dalam seminggu lebih tu ade pelbagai bende nk kene settle..
1) keje2 kat skolah sebelum cuti..dak2 skolah saya dah cuti..tp cekgu2 ade seminggu lagi nk kene gi skolah..so kene settle pe yg patot sebelum go for holiday!!

2) Tempahan biskut almond london and biskut kacang..huuuu bukan untuk raye aji..ade owang tempah untuk majlis kawen anak dier..sok dah nk start wat operasi..

3) Siapkan stok gelang kristal/mutiara, rantai krital/mutiara dan keronsang kristal/mutiara untuk di hangkut ke kl..stok2 tersebut akan di agih2kan kepada agen2 saya dan mak iaitu kekaseh hati i **huuuu dia kaver pelanggan dr area shah alam dan juga staff2 LHDN yg berkaitan..ngeeee** abang n kakak ipar i ** yang ni ikut suke la dowang nk jual kat sape**

Hokeh..since saya tengah menyiapkan stok2 gelang, rantai dan keronsang..so saya saje je le post kat sini beberapa contoh yg ade..tak start wat lagi sebenarnye..yg ni je belen2 yg ade..
Nanti dah banyak skit saya akan post kan gambar2 nye kat sini bersama details nye skali k..Me saje je la letak kat sini..kut2 ade sesape yg berminat..leh la kontek2 hokeh..dont worry i'll cover from sabah up to perlis..heeee..segala kos penghantaran adalah percuma!!!


Rantai Mutiara..selain tu ade gak rantai kristal sahaja..campo2 kristal ngn mutiara pon ade..panjang rantai terpulang nk camne..saya ikut permintaan customer..Harga depends pada material dan juga panjang rantai..Range harge dalam RM25 - RM 60

Ni keronsang kristal..ader gak campo2 kristal n mutiara..ader 2 saiz..yg kecik (about half dr pin yg de kat lam pic tu) harganya RM2.50 satu..yg kat lam pic ni RM 5 - RM8 (depends on material)

Gelang kristal/mutiara..warna gelang boleh depends on kehendak pelanggan..begitu juga saiz kepanjangan gelang..Harga RM 10 - RM 15 (depends pada material dan panjang gelang)

Huuuu..sowie..kualiti gambar mcm tak berape nk best!..takpe..nanti i akan wat special entry untuk aksesori2 ni k..ni just untuk introducing je..
Cheers,
Amysue



2 comments:

  1. me buat gelang ni sendiri? wah bagusnya... rantai mutiara kat atas tu cantik sangat mcm princess kalo pakai...huhu malang sekali kulitku gelap kalo sy pakai mst mcm dayang senandung hihihih

    ReplyDelete
  2. huuu iye kupas..wat sendiri sumernye..kekekek cam dyg senandung ek..kupas pakai le mutiara kaler ala2 silver..kompem dh tak cam dayang senandung..

    ReplyDelete