Monday, November 16, 2009

Keronsang Kristal

hokeh..memandangkan dah ada request drpd kengkawan saya kat semenanjung thru email n sms..so saya dengan sedaya upaya la menyiapkan sampel yg ada untuk di pamerkan kat blog..huuuu bertungkus lumus saya membuat dan mengambil gambar..harap mahap kualiti gambar cam hampeh..saya tak pakai kamera bapak punye hi tech,,pakai kamera enset cap ayam jek.

himpunan keronsang yang berjaya saya siapkan semalam

Yang ni saya jual by set..sebijik keronsang besar dan sebijik keronsang kecik
Harga: RM8
(ST206, ST207, ST209, ST210 adalah mix dengan cat eye stone)


Saiz keronsang kecik


Keronsang kecik RM 2.50



Saiz keronsang besar



Keronsang besar RM 6 sebijik
Beli dua saya kasik RM 10
Cara nak order:
1) Pilih item yang anda nak..amik code keronsang tersebut.
2) Email saya amysueraya@hotmail.com dan sertakan butiran seperti:
- Nama dan alamat
- No telefon
- Code item yang anda nak beserta kuantitinya
3) Tunggu confirmation email dari saya.
4) Buat pembayaran (acc. no akan saya nyatakan dalam confirmation email)
5) Tunggu barang sampai!
Kalo macam malas nak leceh2 oder pakai email..bley la sms saya..sms saje..takyah susah2 call..0198302058
P/s: hhuhuhu sowie le kalo entry macam berterabur...maklum le tadak pengalaman business online nih..


Cheers,
Amysue


1 comment:

  1. dari yang kite tau..blum lagi..tp macam taun depan je..tak tau la kak sue..tak kontek sgt ngn dier..grandmother story dah tu..huhuhu

    ReplyDelete